Curry & Carrot Soup

food-healthy-soup-leek
Ingredients
2 grosses pommes de terre
5 grosses carottes
1 c.a.c. cumin
1 c.a.c curry
Sel/Poivre
Beurre
Préparation
Couper 2 grosses pommes de terre
Ajouter 5 grosses carottes découpées en gros morceaux
Mettre le tout dans une grosse marmite avec sel et poivre et faire revenir 10min dans du beurre.
Recouvrir seulement les légumes d’eau et laisser bouillir 20 min.

Mixer les légumes et ajouter de l’eau jusqu’à obtention de la bonne texture ainsi qu’une cuillère de cumin et une de curry.

Faire rechauffer.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s